• Екскурсії
  • Іспанія
Вечеря в Іспанському селі і чарівний фонтан
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 4 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Іспанське село, Площа Іспанії, Волшебный фонтан,
    Тематика:
    Історія та культура, Незвичайні
Опис

Вас чекає незабутня вечеря в ресторані одного з кращих музеїв Барселони - Іспанського села. Іспанське село - це відмінний шанс познайомитися з найзначнішими визначними пам'ятками країни, не залишаючи Барселону. У вас буде час на самостійне знайомство. На ділянці площею 42 000 кв. метрів ви зможете самостійно побачити 117 об'єктів, визнаних гордістю іспанської нації. Здебільшого це старовинні будинки, храми, монастирі, палаци і замки - копії відомих архітектурних шедеврів в натуральну величину.

Після вечері ви побачите знаменитий Чарівний фонтан. Струмені води, підкоряючись такту мелодії і світла, танцюють, немов живі. Щоночі ця дивовижна симфонія бризок, музики і кольору з новою силою закохує в себе жителів і гостей Барселони.

Увага! З 1 по 16 лютого включно фонтани знаходяться на профілактичному обслуговуванні. У зв'язку з цим на дати, які потрапляють в цей період, програма продається за зниженою ціною (35 євро з особи.).

У вартість включено: вхідний квиток і вечерю

Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 40 €, діти (4-12 років) - 30 €, немовлята (0-4 років) - 0 €
У вартість входить

ужин в ресторане, входной билет в Испанскую деравню

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK