• Екскурсії
  • Іспанія
Готичний квартал і Рамблас
Відправлення з:
  • Тип: Групова
    Мова: Русский
  • Тривалість: 2 години
    Проводиться: з 01.01.1970 до 01.01.1970,
  • Пам'ятки по маршруту: Готичний квартал, Бульвар Рамбла,
    Тематика:
    Історія та культура
Опис

Відвідайте саму старовинну частину Барселони, звідки почалася її історія. Готична архітектура, вузькі вулички - все це накриє Вас плащем романтики і таємничості.

Знайомство з Барселоною неможливо без відвідування готичного кварталу. Готичний квартал є історичним центром міста і справжнім куточком Середньовіччя. Колись тут було римське поселення Барсіно, звідси і взяла свій початок Барселона.

Перлина кварталу - Кафедральний собор Барселони з розкішним Готичним фасадом. Це яскравий приклад каталонської готичної архітектури. Тут в одній з каплиць живуть білі гуси. На думку каталонців, білизна цих птахів символізує чистоту Святої Евлалії - покровительки Барселони Евлалії.

Історичний центр готичного кварталу - площа Короля - диво готики і місце дії незліченних подій щоденної історії Барселони. Саме на цій площі в 15 ст. королівське подружжя Фернандо і Ізабелла прийняли Христофора Колумба.

Одним з кращих місць для художників і богеми є Площа дель - Пі, з її чарівною церквою Санта-Марія-дель-Пі. Такого скупчення готичних будівель, які знаходяться в одному кварталі, немає ні в якому іншому місті Європи.
А ввечері після прогулянки по Готичному кварталу ми рекомендуємо вам відвідати концерт Іспанської гітари в Церкві Святої Анни - колишній монастир тамплієрів, побудований в XII столітті. Незвичайна атмосфера, свічки, що горять, стародавні кам'яні стіни, що зберігають історію поколінь і ніжні ритми гітари, - все це зіллється воєдино і зробить вечір чарівним.

Формат екскурсії - пішохідна. Закінчення екскурсії - біля пам'ятника Колумбу.

Тип ваучера
e-voucher

Ціни та умови
Стандартна ціна
дорослі - 15 €, діти (4-12 років) - 10 €, немовлята (0-4 років) - 0 €

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK