Віза

Туристична віза в ОАЕ для громадян України зі звичайними і біометричними паспортами для виїзду за кордон

Громадянам України зі звичайними і біометричними паспортами планують туристичні поїздки в Об'єднані Арабські Емірати, не потрібно оформлення віз заздалегідь.

УВАГА!!! Діти з 0 років повинні мати свій паспорт !!! Проїзний документ дитини старого зразка (блакитний паспорт дитини) для в'їзду в ОАЕ не підходить !!!

По прибуттю в будь аеропорти ОАЕ громадяни України оформляють візу по прильоту строком на 30 днів безкоштовно.
Візу можна одноразово продовжити на 30 днів, звернувшись заздалегідь в імміграційний департамент в ОАЕ, за додаткову плату.

У разі, якщо діти прилітають без батьків або у супроводі третіх осіб, необхідно мати при собі оригінал свідоцтва про народження і згоду на виїзд від обох батьків, з нотаріально завіреним перекладом на англійську мову.

Паспорт повинен бути дійсний не менше 6 місяців з дати в'їзду в ОАЕ.

Туристи, у яких в паспорті є вид на проживання в Ізраїлі не зможуть в'їхати в ОАЕ.

Туристи, у яких в паспорті є туристична віза в Ізраїль, можуть в'їжджати в ОАЕ на загальних підставах.

Важливо! Для власників службових і дипломатичних паспортів візу необхідно оформляти наперед !!!

Віза для громадян країн СНД

Увага! Візи оформляються для туристів за умови придбання туристичного продукту (туру) компанії Тез Тур в дану візову країну. Документи для оформлення візи подаються тільки при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, що їдуть разом.
Увага! C 24.01.2017 термін оформлення віз становить від 5 робочих днів, не включаючи день подачі документів (п'ятниця, субота та неділя вважаються вихідними днями). Щоб уникнути несвоєчасного виходу віз рекомендуємо висилати документи заздалегідь!

Громадяни країн СНД і деяких інших країн повинні отримувати візу в ОАЕ заздалегідь. Під час проходження паспортного контролю в аеропорту ОАЕ турист повинен пред'являти копію електронної візи разом з паспортом.

Шановні колеги, при бронюванні турів в ОАЕ обов'язково вносьте в заявку ВСІ Паспортні дані туристів, а саме:

  • прізвище, ім'я, дату народження туриста;
  • серію і номер паспорта, терміни його дії, ким виданий;
  • громадянство.

Документи для оформлення візи подаються в консульство тільки в повному комплекті і при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, що їдуть разом по одній заявці.

Увага! Документи для оформлення візи рекомендуємо надсилати не раніше, ніж за 30 днів до початку туру.


Документи для оформлення електронної туристичної візи для заявок з вильотом з Москви та інших регіонів Росії необхідно висилати на адресу uae.visa@tez-tour.com
Документи по заявкам з вильотом з Санкт-Петербурга необхідно висилати на адресу uae.visa@spb.tez-tour.com

Вартість оформлення візи 85 $; діти, вписані в паспорт одного з батьків, - безкоштовно.


Увага! Імміграційна служба в ОАЕ не буде працювати в наступні дати: 09.08.2019 - 13.08.2019.

Для оформлення електронної туристичної візи для заявок з вильотом з Києва та інших регіонів України необхідно вислати на адресу uae.visa@teztour.com.ua наступні документи:

  1. Чітка кольорова копія сторінки закордонного паспорта з даними туриста, формат jpg (рекомендований об'єм файлу 100 Кб).
    УВАГА!!! Діти з 0 років повинні мати свій паспорт !!!
    Паспорт повинен мати мінімум 1 чисту сторінку.
    Термін дії паспорта не менше 6 місяців з початку планованої поїздки (в'їзду в ОАЕ).
    Продовжений паспорти громадян України дійсні для оформлення візи і в'їзду в ОАЕ.
    Продовжений паспорти громадян України дійсні для оформлення візи і в'їзду в ОАЕ.

  2. Чітка кольорова фотографія туриста, формат jpg (рекомендований об'єм файлу 40 Кб).

  3. Увага!!! Туристам (до 20 років), які виїжджають без батьків, необхідно відправляти свідоцтво про народження і нотаріально завірений дозвіл на виїзд від обох батьків з перекладом на англійську мову, у відсканованому вигляді в форматі jpg (рекомендований об'єм файлу 100 Кб).
    Туристам (до 20 років), які виїжджають з одним з батьків і мають з ним різні прізвища, необхідно надавати копію свідоцтва про народження з перекладом на англійську мову, у відсканованому вигляді в форматі jpg (рекомендований об'єм файлу 100 Кб).
    У туристів до 21 року в процесі розгляду документів на отримання візи імміграційні служби ОАЕ можуть запросити такі документи: свідоцтво про народження і згоду на виїзд від обох батьків, c перекладом на англійську мову, у відсканованому вигляді в форматі jpg (рекомендований об'єм файлу 100 Кб) .

  4.  У разі, якщо переліт заброньовано не у компанії Тез Тур просимо також надсилати бронювання авіаквитків або вказати польотні дані в тексті листа.

Увага! Громадяни, країна народження яких відрізняється від їхньої реальної громадянства, можуть перебувати на розгляді більше 5 робочих днів. А також їм необхідно надати копію свідоцтва про народження з перекладом на англійську мову.

Всі документи (файли) за заявкою для відкриття візи повинні бути відправлені одним листом. Кожен документ повинен бути збережений в окремий файл і підписаний! В темі листа прохання вказувати тільки номер заявки. Скановані копії паспорта та фото підписувати тільки латинськими літерами. Наприклад: "IVANOV OLEG passport" і "IVANOV OLEG photo".

Увага! Вартість оформлення візи з 16.02.2018 складе 85 $. Вартість оформлення включає в себе вартість візи, консульський збір, послуги з оформлення візи.
Оплата здійснюється в гривнях за комерційним курсом компанії ..

Електронна віза не висилається на адресу агентства. Друк документів (візи) здійснюється за допомогою друку з системи online бронювання за 3 дні до вильоту рейсу.

Згідно з діючими правилами оформлення візи, імміграційна служба залишає за собою право відмовити у видачі візи без пояснення причин. У разі відмови вартість візи не повертається.

У разі неповернення туриста в установлений його турпутевкой термін і відсутності інформації про його місцезнаходження на території ОАЕ Імміграційна служба виставляє штрафні санкції в розмірі 2200 доларів + 28 доларів за кожен день прострочення візи.
Відповідальність за виплату цієї суми накладається на фірму, яка відправила туриста.
Для запобігання подібних випадків імміграційна служба ОАЕ залишає за собою право вимагати гарантій повернення туристів, що викликають сумнів в цілях їх поїздки, шляхом внесення вказаної суми на депозит приймаючої сторони. У разі відмови в такому сприянні імміграційна служба ОАЕ і приймаюча сторона залишають за собою право відмовляти в прийомі даних туристів.

Рекомендуємо подавати заздалегідь документи для оформлення віз жінкам молодше 30 років, одиноким і заміжнім (якщо мають різні прізвища з чоловіком або іншим супроводжуючим), а також дітям, які мають свої паспорти (якщо мають з супроводжуючим різні прізвища).

Туристична віза в ОАЕ дійсна для одноразового перебування в країні не більше 30 днів, термін дії - 60 днів з моменту відкриття візи.

Якщо термін перебування в ОАЕ становив понад 15 днів, то наступний запит на візу може бути не раніше, ніж через один місяць після попередньої поїздки.


Туристична віза в ОАЕ для громадян Російської Федерації

З 1 лютого 2017 громадянам Російської Федерації, які планують туристичні поїздки в Об'єднані Арабські Емірати, не потрібно оформлення віз заздалегідь.

Після прибуття в будь-аеропорти ОАЕ громадяни Російської Федерації оформляють візу по прильоту строком на 30 днів безкоштовно. Візу можна одноразово продовжити на 30 днів, звернувшись заздалегідь в імміграційний департамент в ОАЕ, за додаткову плату.

У разі, якщо у громадян Російської Федерації в паспорті в графі «місце народження» вказана будь-яка арабська країна, то для отримання візи по прильоту потрібно мати при собі оригінал свідоцтва про народження.

У разі, якщо у громадян Російської Федерації в паспорті в графі «місце народження» вказані країни Близького Сходу, то для отримання візи по прильоту потрібно мати при собі оригінал свідоцтва про народження з нотаріально завіреним перекладом на арабську або англійську мови.

У разі, якщо діти прилітають з батьками або з одним з батьків і мають різні прізвища, то для отримання візи для дитини після прильоту необхідно мати при собі оригінал свідоцтва про народження дитини на російській мові і переклад на англійську мову. Переклад не вимагає нотаріального посвідчення.

У разі, якщо діти прилітають без батьків або у супроводі третіх осіб, необхідно мати при собі оригінал свідоцтва про народження і згоду на виїзд від обох батьків, c нотаріально завіреним перекладом на англійську мову.

Термін дії паспорта повинен бути не менше, ніж 6 місяців до дати початку поїздки.


Міграційна служба ОАЕ не оформляє візи громадянам Афганістану, Бангладеш, Ізраїлю, Ірану, Іраку, Ємену, Лівії, Сирії, Тунісу, Палестини і Нігерії.


Термін дії паспорта - не менше шести місяців після закінчення планованої поїздки.

Віза по прильоту в ОАЕ (до 30 днів)

Австралія, Андорра, Аргентина, Бруней, Ватикан, Великобританія, Гонконг, Ірландія, Казахстан, Канада, Китай, Малайзія, Монако, Нова Зеландія, Росія, Сан-Марино, Сінгапур, США, Україна, Південна Корея, Японія.

Віза по прильоту в ОАЕ (до 90 днів)

Австрія, Бельгія, Болгарія, Угорщина, Німеччина, Голландія, Греція, Данія, Іспанія, Італія, Ісландія, Кіпр, Латвія, Литва, Ліхтенштейн, Люксембург, Мальта, Норвегія, Польща, Португалія, Румунія, Словаччина, Словенія, Фінляндія, Франція, Хорватія, Чехія, Швейцарія, Швеція, Естонія.

Відмітка в паспорті про відвідування Ізраїлю або наявність в паспорті ізраїльської візи не є підставою у відмові на в'їзд в ОАЕ.


Посольство України в ОАЕ

Телефон: + 9712 632 75 86 Факс: +9712 632 75 06
Поштова адреса посольства: P.O.Box 35572, Dubai, UAE
E-Mail:emb_ae@mfa.gov.uaembua@embukr.ae


Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK