Віза

Оформлення візи в Таїланд для громадян України

Файли для завантаження:

  1. Візова анкета по прибуттю в Таїланд (дата публикації 31.10.2008)
  2. Зразок заповнення анкети на візу по прибуттю (дата публикації 22.02.2011)
  3. Зразок заповнення митної декларації (дата публикації 16.10.2008)
  4. Отримання візи в аеропорту Бангкока (докладна інструкція російською мовою в форматі PDF) (дата публикації 16.10.2008)
  5. ВІЗОВА АНКЕТА (дата публикації 16.10.2008)
  6. Зразок заповнення анкети в посольство м. Київ  (дата публикації 22.12.2011)
  7. ОПИС ДОКУМЕНТІВ НА ВІЗУ В ТАЇЛАНД  (дата публикації 12.12.2013)

Правила отримання візи для громадян різних держав

Увага! Оформлення візи в Консульстві Королівства Таїланд в Києві можливо тільки при наявності дозволу на проживання або дозволу на роботу на території України.

Країна Отримання в консульстві Отримання по прибуттю Без візи Примітка
Австралія     + До 30 днів
Австрія     + До 30 днів
Азербайджан +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Англія                  + До 30 днів
Андора                +   До 15 днів після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Аргентина +     4 анкети + вакцинація від жовтої лихоманки (сертифікат міжнародного зразка)
Арменія +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Бангладеш              +     Оформляється ТІЛЬКИ в Консульстві Таїланду в Москві.
Бельгія     + до 30 днів
Болгарія + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше оформляється в Консульстві. Стандартний пакет документів.
Білорусія +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Бразилія     + До 30 днів
Угорщина                 +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
В'єтнам      + До 30 днів
Німеччина                    +  До 30 днів 
Голландія      + до 30 днів
Грузія +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Данія     + До 30 днів
Єгипет +     Оформляється ТІЛЬКИ в Консульстві Таїланду в Москві.
Ізраїль     + до 30 днів
Індія + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється ТІЛЬКИ в Консульстві Таїланду в Москві.
Індонезія     + До 30 днів
Йорданія   +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів + ​​копія дозволу на проживання.
Іран +     Оформляється ТІЛЬКИ в Консульстві Таїланду в Москві.
Казахстан + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Канада     + До 30 днів
Кіпр                +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Киргизія +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Китай + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Латвія + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Ліван  +      Оформляється ТІЛЬКИ в Консульстві Таїланду в Москві.
Литва + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Ліхтенштейн   +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Люксембург      + До 30 днів
Македонія +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Мальдіви + +    До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві
Мальта   +    До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві
Мавританія  +  +    До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві
Молдова +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів + ​​копія внутрішнього паспорта.
Непал +        Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Нігерія +     Оформляється ТІЛЬКИ в Консульстві Таїланду в Москві.
Оман + +   До 15 днів - по прибуттю, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Польща                +   До 15 днів - по прибуттю, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Росія +   + До 30 днів. Якщо більше 30 днів, візу необхідно отримувати в Консульстві з подальшим її продовженням на місці.
Румунія + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстве.Стандартний пакет документів.
Саудівська Аравія + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Сірія +      Оформляється ТІЛЬКИ в Консульстві Таїланду в Москві.
Сербія +      Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Словакія + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Словенія + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
США     + до 30 днів
Таджикістан +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Тайвань                +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Туреччина      + До 30 днів
Україна     + До 30 днів
Узбекістан +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Франція     + До 30 днів
Хорватія +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Чехія + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Чорногорія  +     Відкривається 4-5 робочих дня. Стандартний пакет документів.
Швеція     + До 30 днів
Естонія + +   До 15 днів - після прибуття, 16 днів і більше - оформляється в Консульстві.
Японія     + До 30 днів

Для громадян Афганістану та Іраку отримання візи в Консульстві Королівства Таїланд в Києві не можливо!

Згідно постанови Кабінету Міністрів Таїланду з 14 квітня 2019 р. громадяни України, зі звичайними або біометричними паспортами, в'їжджають на територію Королівства Таїланд з туристичною метою на термін, що не перевищує 30 днів для кожного візиту, можуть в'їхати без Візи. Якщо перебування з туристичною метою перевищує 30 днів, а також якщо поїздка з будь-якою іншою метою (як наприклад, офіційне працевлаштування, навчання, інші робочі поїздки та ін.), Необхідно отримувати відповідний тип Візи заздалегідь в Консульстві / Посольстві.


Туристи зі службовими документами до стандартного обслуговування не допускаються і повинні діяти самостійно через Консульство Таїланду. Термін перебування в Таїланді по будь-якій категорії візи, виданої консульським відділом Посольства королівства Таїланду в Україні, може бути переглянутий прикордонною службою Таїланду.

Оформлення візи в Консульстві Королівства Таїланд в Києві

Увага! Візи оформляються для Туристів за умови придбання туристичного продукту (туру) Компанії TEZ TOUR в дану візову країну.

Увага! Отримання візи в Консульстві Королівства Таїланд в Україні можливо тільки при наявності дозволу на проживання на території України

Документи на оформлення візи в консульстві Королівства Таїланд в Україні прохання передавати у візовий відділ, який знаходиться за адресою:
03150 м. Київ ул. Велика Васильківська 63, оф. 2

Увага!!! При відправці документів у візовий відділ, разом з документами необхідно передавати опис переданих документів (паспорта, дозволу на виїзд дитини, пенсійні посвідчення, свідоцтва про смерть і т.д.)

Необхідні документи:

  1. Закордонний паспорт + копія 1-ї сторінки цього паспорта.Звертаємо увагу! Закордонний паспорт для в'їжджаючих в Таїланд повинен бути дійсний не менше ШЕСТИ місяців з дня в'їзду в Таїланд, з іншими термінами дії турист не буде впущений в країну. У паспорті повинно бути 2 чисті сторінки для наклеювання візи. Діти до 18 років можуть мати свій проїзний документ або повинні бути вписані в паспорт батьків. На вписаних в паспорт батьків дітей у віці від 5 до 18 повинні бути вклеєні і завірені печаткою фотографії.Продовжений паспорт громадян України дійсні для в'їзду в Таїланд і для відкриття візи в Консульстві Королівства Таїланд в Києві.Оригінал дозволу на проживання і якісна копія дозволу на проживання в Україні (обов'язково 2 сторінки зі штампами). Вид на проживання повинен бути дійсний 6 місяців з дня в'їзду в Таїланд.

  2. Візова анкета (заповнюється на англ. Мові). Якщо дитина вписана в паспорт до одного з батьків, то його дані записуються в анкету батьків, до якого він вписаний. Якщо у дитини свій проїзний документ, на нього заповнюється окрема анкета.Файл для завантаження: ВІЗОВА АНКЕТА

  3. 1 фото, зроблене за останні 6 місяців. Увага! Фотографія повинна бути кольорова, виконана на білому тлі, форматом 3,5 см х 4,5 см для всіх туристів включаючи дітей.

  4. Довідка з місця роботи (або навчання) із зазначенням посади, окладу і реквізитів фірми - на англійській мові (спочатку видана на англ.мові або завірений в бюро перекладів переклад з мокрою печаткою бюро перекладів).
    Для приватних підприємців необхідно надати копію свідоцтва про реєстрацію приватного підприємства на англійській мові (спочатку видана на англ.мові або завірений в бюро перекладів переклад з мокрою печаткою бюро перекладів).

  5. Довідка з банку про стан особового рахунку туриста (сума не менше 650 USD на людину на час поїздки, або еквівалент даної суми в будь-якій інший валюті). Довідка з банку про стан особового рахунку, відкритого для ведення приватної підприємницької діяльності, не відповідає вимогам консульства. Для оформлення багаторазової візи в довідці сума повинна бути не меншою 5700 USD на людину, а так само необхідна виписка про рух коштів по рахунку за останні 6 місяців з балансом від 5700 USD щомісяця. Довідка повинна бути англійською мовою (спочатку видана на англ.мові або завірений в бюро перекладів переклад з мокрою печаткою бюро перекладів).

  6. Спонсорство. Якщо турист не надає довідку з місця роботи або довідку з банку, то необхідно надати нотаріальний спонсорський лист, з зазначенням особистих даних спонсора (з перекладом на англійську мову, завіреним печаткою бюро перекладів). У разі, якщо це чоловік і дружина, достатньо надати копію свідоцтва про шлюб. Спонсорський лист повинен бути нотаріально завірений у нотаріуса і переведено на англійську мову, завіреним печаткою бюро перекладів.

        7. Опис переданих документів

Додатково необхідні документи (для туристів, які летять до Таїланду з дітьми):

  1. Копія свідоцтва про народження дитини (для неповнолітніх).
  2. Копія дозволу на виїзд дитини (якщо дитина їде з одним з батьків, або без батьків).

Консульство має право вимагати додаткові документи.

Терміни і вартість оформлення візи:
Термін оформлення візи - від 4-х до 5-ти робочих днів.
Термін дії візи - 90 днів, термін перебування в країні - до 57 днів (на розсуд прикордонної служби Таїланду).

* Вартість оформлення туристичної візи в компанії TEZ TOUR без особистої явки в Консульство (з кожного туриста, незалежно від віку та наявності свого закордонного паспорта):
одноразової - 50 USD;
багаторазової - 210 USD.

Вартість оформлення туристичної візи для відвідин Королівства Таїланд в компанії TEZ TOUR без особистої явки до Консульства, включається до загального рахунок на безготівкову оплату заявки!

Вартість оформлення включає в себе вартість візи, консульський збір, послуги з оформлення візи.
Оплата здійснюється в гривнях за комерційним курсом компанії.

* Консульський збір з особистою присутністю в Консульстві (з кожного туриста, незалежно від віку та наявності свого закордонного паспорта):
за одноразову - 40 USD;
за багаторазову - 200 USD.

Увага! Багаторазова віза відкривається заздалегідь тільки в Консульстві Таїланду в Україні.


Консульство Королівства Таїланд в Україні:

Адреса:
пр-т Бажана, 12А (будівля Клініки «Борис», 1 поверх)
м. Київ
тел / факс: (044) 502 2983

http://thaiconsulate.kiev.ua

Прийом документів та видача: 11:00 - 18:00 (понеділок - п'ятниця)
Перерва: 13:00 - 14:00


Посольство України в Королівстві Таїланд:

Адреса:
87 All Seasons Place, CRC Tower,
33 Floor, Wireless Road, Lumpini,
Patumwan, Bangkok,
Thailand 10330
Тел .: (8 10 662) 685 32 16
Факс: (8 10 662) 685 32 17

E-mail: emb_th@mfa.gov.ua
ukremb@thailand.truemail.co.th
http://www.ukremb.or.th
http://www.mfa.gov.ua/thailand/

Години роботи: 9.00 - 18.00 (понеділок - п'ятниця)

td align = / tdmailto: ukremb@thailand.truemail.co.th

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK