Віза

Оформлення візи до Єгипту для громадян України

Файли для завантаження:

  1. Анкета для оформлення візи Єгипет стор. 1  (дата публікації 14.04.2010)
  2. Анкета для оформлення візи Єгипет стор. 2 (дата публикації 16.10.2008)
  3. Зразок заповнення анкети на отримання візи до Єгипту (дата публикації 17.08.2015)
  4. Зразок гарантійного листа для отримання візи громадянам Молдови, Таджикистану, Киргизії  (дата публикації 20.04.2010)
  5. Зразок заповнення міграційної карти  (дата публикації 24.02.2017)

УВАГА!!! З 01.05.2014 вартість Єгипетської туристичної візи в аеропорту становитиме 25 доларів!

Як отримати візу

Правила оформлення віз до Єгипту для туристів компанії "Тез Тур" залишаються без змін за умови придбання повного турпакета або пакета, що складається з проживання. Тобто громадяни країн, яким дозволено отримувати візу по прильоту в Єгипет - отримують візу по прильоту, при наявності документів, що підтверджують мету поїздки; громадяни країн, яким необхідно оформляти візу заздалегідь, в посольстві Єгипту - оформляють візу заздалегідь, в посольстві Єгипту.

Увага! У зв'язку з частими змінами правил оформлення віз Єгипетським консульством, рекомендуємо уточнювати інформацію у візовому відділі чи в консульському відділі посольства Єгипту в Україні

Країни

Отримання в консульстві

Отримання по прильоту

Без візи

              Примітки

       
Росія   +    
Австралія   +    
Азербайджан +     Віза оформляється протягом тижня.    
Албанія   +    
Алжир +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.. 
Ангола +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Аргентина   +    
Арменія +     Віза оформляється протягом тижня. 
Афганістан +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття..
Бангладеш +      
Білорусь + +   Віза оформляється протягом тижня; або Отримують візу по прильоту тільки при наявності повного турпакета (ваучер, квитки, страховка)
Болгарія   +    
Боснія і Герцеговина  +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття..
Бразилія   +    
Великобританія   +    
Венесуела   +    
В'єтнам +     Віза оформляється протягом тижня. 
Гана +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Грузія + +    
Ізраїль +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття..
Індія +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Індонезія +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття..
Йорданія + +    При наявності паспорта з терміном дії понад п'ять років - віза виходить після прильоту. Якщо термін дії паспорта менше п'яти років - необхідно телефонувати в посольство Єгипту в Києві самостійно і розмовляти з консулом.
Ірак +      Отримання візи після отримання дозволу на відкриття. 
Іран +      Отримання візи після отримання дозволу на відкриття..
Ємен  +                 Туристам від 16 до 50 років необхідно спочатку отримати дозвіл на відкриття візи (в консульстві в Києві) - термін розгляду від 1-го місяця. Після отримання дозволу термін оформлення візи - 1 тиждень.
  Туристам до 16 років і старше 50 років необхідно отримувати візу заздалегідь в консульстві
Казахстан +                 Віза оформляється протягом тижня.
Камерун +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Канада   +    
Катар     +  до 30 днів
Кенія +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Киргизія +     Віза оформляється протягом тижня.  
Китай +             Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Колумбія   +    
Конго +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Південна Корея +     Віза оформляється протягом тижня.  
Північна Корея +      Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Куба   +    
Кувейт +     Громадянам Кувейту необхдімо дзвонити в посольство Єгипту в Києві самостійно і розмовляти з консулом.
Ліван +     Туристам до 50 років необхідно спочатку отримати дозвіл на відкриття візи (в консульстві в Києві) - термін розгляду від 1-го місяця. Після отримання дозволу термін оформлення візи - 1 тиждень.
  Туристам старше 50 років необхідно отримувати візу заздалегідь в консульстві.
Лівія + +   Чоловікам до 45 років необхідно отримувати візу заздалегідь в консульстві.
  Чоловіки після 45 років отримують візу по прильоту.
  Жінкам будь-якого віку необхідно спочатку отримати дозвіл на відкриття візи (в консульстві в Києві) - термін розгляду від 1-го місяця.
  Після отримання дозволу термін оформлення візи - 1 тиждень.
Маврикій +      
Македонія   +    
Малайзія +      
Мальдіви        
Марокко +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Мексика   +    
Мозамбік +      
Молдова + +   Жінки до 14 і після 35 років, а так само чоловіки будь-якого віку отримують візу по прильоту.
  Жінкам від 14 до 35 років необхідно спочатку отримати дозвіл на відкриття візи (в консульстві в Києві) - термін розгляду від 1-го місяця.
  Після отримання дозволу термін оформлення візи - 1 тиждень..
Монголія +      Віза оформляється протягом тижня.
Непал   +    
Нігерія +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття..
Нова Зеландія   + +    
ОАЕ     + до 30 днів
Оман     + до 30 днів
Пакистан +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Палестина +      Громадянам Палестини необхідно дзвонити в посольство Єгипту в Києві самостійно і розмовляти з консулом. 
Панама + +   Отримання візи по прильоту можливо тільки якщо у туристів не Палестинське або Ліванське походження.
Перу   +    
Руанда +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття
Румунія   +   При наявності повного турпакета.
Саудівська Аравія     +  до 30 днів
Сербія і Чорногорія   +    
Сінгапур +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Сірія +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
США   +    
Сьєрра-Леоне  +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Країни Євросоюзу   +    
Країни Шенгенської угоди    +    
Судан +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Таджикістан  +      Віза оформляється протягом тижня.
  Мінімум за 4 дні до вильоту в Єгипет необхідно надіслати скан. копію паспорта та ваучер в візовий відділ !!!
Таїланд +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Тайвань +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття..
Танзанія +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Туніс +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Турція                Чоловіки до 16 і після 45 років, а так само жінки будь-якого віку отримують візу в консульстві (1 тиждень).
  Чоловікам від 16 до 45 років необхідно спочатку отримати дозвіл на відкриття візи (в консульстві в Києві) - термін розгляду від 1-го місяця.
  Після отримання дозволу термін оформлення візи - 1 тиждень.
Туркменістан +                 Віза оформляється протягом тижня.   
Узбекістан +     Віза оформляється протягом тижня.
Україна   +    
Філіппіни +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття..
Хорватія   +    
Чилі   +    
Швейцаріи   +    
Шрі-Ланка               +      Отримання візи після отримання дозволу на відкриття.
Еквадор                +   Тільки в тому випадку, якщо у туриста не палестинське або ліванське походження.
Естонія   +    
Ефіопія  +     Отримання візи після отримання дозволу на відкриття..
ЮАР               +       Безкоштовна віза
Японія   +    

Туристам без громадянства, для в'їзду в Єгипет, обов'язковою умовою є наявність візи, оформленої заздалегідь в консульстві Єгипту.

Для туристів без громадянства спочатку необхідно отримати дозвіл на відкриття візи (в консульствеЕгіпта в Києві) - термін розгляду від 1-го місяця.
Після отримання дозволу термін оформлення візи - 1 тиждень.
Люб'язно інформуємо вас про те, що громадянам зазначених країн необхідно отримувати візу заздалегідь в Посольстві АРЄ, в разі прибуття в Єгипет через Каїрський аеропорт: Абхазія, Азербайджан, Албанія, Вірменія, Білорусь, Боснія, Грузія, Казахстан, Киргизія, Молдова + дозвіл від служб безпеки, Таджикистан, Узбекистан.
Увага! Отримання візи в Консульстві Єгипту в Україні можливо тільки при наявності дозволу на проживання на території України.
Увага! Інформуємо Вас про те, що громадянам таких країн як: Азербайджан, Афганістан, Боснія і Герцеговина, Ізраїль, Індія, Іран, Ємен, Казахстан, Киргизія, Ліван, Лівія, Пакистан, Палестина, Сирія, Сомалі, Узбекистан, Таджикистан і Туркменія, які прилітають в Єгипет, необхідно пройти обов'язкову реєстрацію.

У Хургаді реєстрацію можна пройти відразу по прильоту, звернувшись до співробітників компанії Тез Тур або самостійно, звернувшись до служби паспортного контролю.
У Шарм-ель-Шейху можна звернутися до готельного гіда Тез Тур, який подбати про реєстрацію, або самостійно, приїхавши в поліцейську дільницю.

Документи, необхідні для отримання візи по прильоту в Єгипет

1. Закордонний паспорт (що діє не менше ТРЬОХ місяців з дня закінчення запланованого туру). Продовжений паспорти громадян України дійсні для в'їзду в Єгипет.
2. Туристичний ваучер.

По прильоту клеїться віза у вигляді марки.
Увага! З 01.05.2014 cтоимость марки становить 25 USD за кожен паспорт.
Консульський збір не стягується з дітей, вписаних в паспорт до батьків.
Віза, відкрита по прильоту, дає право на перебування на території Єгипту протягом 1 місяця.

Вимоги до документів:

  • Наявність підпису власника.
  1. При оформленні візи термін дії паспорта повинен бути НЕ МЕНШЕ ТРЬОХ місяців з дня закінчення запланованого туру.
  • Діти з 12 років, повинні мати свій паспорт для в'їзду в Єгипет. З метою підтримки туризму допускаються послаблення, тобто дітей до 18 років, вписаних в паспорт 1-го з батьків (з вклеєною з 5 років фотографією), пропускають через паспортний контроль. Однак в спірних ситуаціях митні служби спираються на офіційні правила - тобто діти з 12 років повинні мати свій паспорт для в'їзду в Єгипет.

Додаткова інформація

Придбана в аеропорту після прильоту віза вартістю 25 USD дає право перебування на території Єгипту терміном до 1 місяця. У разі якщо термін перебування на території Єгипту перевищує 1 місяць, але не більше ніж на 3 місяці, турист буде зобов'язаний сплатити штраф у розмірі 1 053 Єгипетських фунта *. Сума штрафу збільшується на 500 Єгипетських фунтів * кожні наступні 3 місяці (наприклад, в разі якщо турист з візою на 1 місяць провів на території Єгипту до 7 місяців, то сума штрафу становитиме вже 1 553 Єгипетських фунта *).

Відповідно до єгипетським законодавством особи, які перебувають на території Єгипту більше 30 днів, не мають права вилітати на чартерних рейсах з аеропортів Хургади і Шарм-ель-Шейха.
Туристи, що прострочили візу, можуть вилетіти тільки з Каїра на регулярному рейсі, попередньо оплативши штраф.

Громадяни України зі службовими паспортами можуть в'їжджати і перебувати в Єгипті до 90 днів в період 180 днів з моменту першого в'їзду, без оформлення віз.

Документи, необхідні для отримання дозволу на подачу в Консульство Єгипту

Не надаємо візову підтримку громадянам тих країн, яким необхідно отримувати дозвіл на отримання візи. В даному випадку туристи повинні самостійно займатися отриманням дозволу та відкриттям візи.

  1. Якісна копія першої сторінки Закордонні паспорти.
  2. Якісна копія сторінки закордонного паспорта зі штампом "Дозволено постійне проживання в Україні".
  3. Якісна копія дозволу на проживання в Україні (обов'язково 2 сторінки зі штампами). В процесі розгляду документів оригінал дозволу на проживання може бути запитаний посольством. Вид на проживання повинен бути дійсний ще 6 місяців після дати закінчення туру.
  4. 1 анкета, заповнена латинськими літерами, надрукована на одному аркуші формату А4, з двох сторін (обов'язково вказувати мету поїздки tourism, тип візи single і приблизні дати туру).
  5. 2 фото. Увага! Фотографія повинна бути кольорова, виконана на білому тлі, форматом 3 х 4 см., Зроблена не раніше 6 місяців до дати подачі документів у візовий відділ і мати максимальну схожість з її власником.
  6. Опис документів.

Термін отримання дозволу - від 4-х тижнів і більше.

Документи, необхідні для оформлення візи в Консульстві Єгипту

Документи на оформлення візи в консульстві посольства Єгипту в Україні прохання передавати у візовий відділ, який знаходиться за адресою:
03150 м. Київ ул. Велика Васильківська, 63 оф. 2

УВАГА! Документи для оформлення візи подаються в консульство тільки в повному комплекті і при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, що їдуть разом.

  1. Закордонний паспорт (що діє не менше ШЕСТИ місяців з дня закінчення запланованого туру)

  2. 1 анкета, заповнена латинськими літерами (надрукована на одному аркуші формату А4, з двох сторін)

  3. 2 фото. Увага! Фотографія повинна бути кольорова, виконана на білому тлі, форматом 3 х 4 см., Зроблена не раніше 6 місяців до дати подачі документів у візовий відділ і мати максимальну схожість з її власником.

  4. Ксерокопія першої сторінки закордонного паспорта

  5. Оригінал дозволу на проживання і якісна копія дозволу на проживання в Україні (обов'язково 2 сторінки зі штампами). Вид на проживання повинен бути дійсний ще 6 місяців після дати закінчення туру.

  6. Довідка з місця роботи / Ксерокопія пенсійного посвідчення (на вимогу)

  7. Довідка з місця навчання (для студентів - на вимогу)

  8. Ксерокопія свідоцтва про народження (для неповнолітніх)

  9. туристичний ваучер

  10. Опис документів.

Вартість оформлення туристичної візи для відвідин Арабської Республіки Єгипет в компанії TEZ TOUR без особистої явки до Консульства - 60 USD з людини, і включається до загального рахунок на безналлічую оплату заявки!

Вартість оформлення включає в себе вартість візи, консульський збір, послуги з оформлення візи.
Оплата здійснюється в гривнях за комерційним курсом компанії.

Термін оформлення візи - 8 робочих днів + 3 дні на пересилку документів до регіонального офісу.

Консульський збір не стягується з дітей, вписаних в паспорт до батьків.

Увага! Послуга "віза" надається тільки в разі оформлення туру в Єгипет через компанію TEZ TOUR.

Туристи, які оформляють візу в Єгипет заздалегідь (до приїзду в Країні) повинні робити багаторазову візу в разі, якщо вони планують поїхати на екскурсію в Ізраїль або Йорданію (покинути межі Єгипту) .В тому випадку, якщо у туристів буде одноразова віза в Єгипет, - вони не зможуть поїхати на дані екскурсії, т.к. у них буде проблема з в'їздом до Єгипту ще раз (наізраільско-єгипетської і йорданських-єгипетському кордоні).

Інформація про Посольство Арабської Республіки Єгипет в Україні

Адреса консульського відділу в Києві:
Канцелярія: м.Київ, вул.Обсерваторна, 19
Телефон: (044) 272-13-27, 486-65-30
Факс: (044) 486-94-28
E-mail:eg.emb_kiev@mfa.gov.eg
Час роботи: 9.00-16.00 (понеділок - п'ятниця)

Інформація про Посольство України в Єгипті
Адреса Посольства в Єгипті:
50, Road 83, Maadi, Cairo, Egypt
Телефон: + 810-20 (2) 378-68-70, 378-68-71
Факс: + 810-20 (2) 378-68-73
E-mail: emb_eg@mfa.gov.ua

Діти з 12 років, повинні мати свій паспорт для в'їзду в Єгипет.
З метою підтримки туризму допускаються послаблення, тобто дітей до 18
років, вписаних в паспорт 1-го з батьків (з вклеєною з 5 років фотографією),
пропускають через паспортний контроль.
Однак в спірних ситуаціях митні служби спираються на офіційні правила - тобто діти з 12 років повинні мати
свій паспорт для в'їзду в Єгипет

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK