Віза

Файли для завантаження

Файли для завантаження

  1. Анкета для оформлення візи в Домініканську Республіку (дата публикації 20.09.2016)
  2. Зразок спонсорського листа (дата публикації 20.09.2016)

Файли для завантаження (довідкова інформація):

  1. Зразок імміграційної картки (дата публикації 19.06.2012)
  2. Зразок візи в Домініканську Республіку  (дата публикації 16.10.2008)
  3. Переклад анкети для оформлення візи (дата публикації 23.09.2009)
  4. Опис документів на візу в Домініканську Республіку (дата публикації 16.10.2008)


Отримання візи в Домініканську Республіку

Громадяни країн, що в'їжджають з туристичною карткою (віза після прибуття)

Андорра
Австралія
Австрія
Бельгія
Болгарія
Болівія
Бразилія
Великобританія
Угорщина
Німеччина
Греція
Данія
Іcландія
Іспанія
Казахстан

Канада
Кіпр
Латвія
Литва
Ліхтенштейн
Люксембург
Македонія
Мальта
Мексика
Монако
Нідерланди
Норвегія
Польща
Португалія
Росія

Туреччина
Сербія
Словаччина
Словенія
США
Україна
Фінляндія
Франція
Хорватія
Чехія
Швеція
Швейцарія
Естонія


Громадяни країн, що в'їжджають без туристичної картки і візи

Аргентина
Ізраїль
Чилі

Перу
Уругвай
Еквадор

Південна Корея
Японія


Громадяни країн, що в'їжджають з візою

Абхазія
Азербайджан
Вірменія
Бангладеш
Білорусь
Грузія
Єгипет
Іран
Індія
Індонезія
Ірак

Киргизія
Китай
Конго
Куба
Монголія
Молдова
Марокко
Нагірний Карабах
Непал
Пакистан
Саудівська Аравія
Сирія

Північна Корея
Таджикистан
Туркменістан
Узбекистан
Філіппіни
Чорногорія
Південна Африка
Південна Осетія

Особи без громадянства


 
 

Отримання візи

Увага!!! Громадяни Російської Федерації, які вилітають з території України в Домініканську Республіку транзитом через Париж, обов'язково повинні мати транзитну шенгенську візу, видану країною транзиту. Інформація отримана з: Консульство Франції в Україні - 044 590 36 00. Візовий центр - 594 96 20.

Увага! Тимчасово змінюється термін дії паспорта для громадян всіх країн, що в'їжджають в Домініканську Республіку з туристичною метою. Термін дії паспорта повинен бути дійсний на момент виїзду з Домініканської Республіки без обмеження терміну його дії. Діти, громадяни України, з 14 років бажано мати свій проїзний документ.


Громадяни країн, що в'їжджають з туристичною карткою (по прильоту)

Андорра
Австралія
Австрія
Бельгія

Болгарія
Бразилія
Болівія
Великобританія
Угорщина
Німеччина
Греція
Данія
Іcландія
Іспанія

Казахстан
Канада
Кіпр
Латвія
Литва

Ліхтенштейн
Люксембург
Македонія
Мальта
Мексика
Монако
Нідерланди
Норвегія
Польща
Португалія

Росія
Румунія
Туреччина

Сербія
Словаччина
Словенія
США
Україна
Фінляндія
Франція
Хорватія
Чехія
Швеція
Швейцарія
Естонія


Громадяни країн, що в'їжджають без туристичної картки і візи

Аргентина
Ізраїль




 

Перу
Уругвай
Чилі

Еквадор
Південна Корея
Японія


Громадяни країн, що в'їжджають з візою

Абхазія
Азербайджан
Вірменія
Бангладеш
Білорусь
Грузія
Єгипет
Іран
Індія

Індонезія
Ірак
Киргизія

Китай
Конго
Куба
Молдова
Нагірний Карабах
Непал
Пакистан

Саудівська Аравія
Сирія
Північна Корея
Таджикистан
Туркменістан
Узбекистан
Філіппіни

Чорногорія
Південна Африка
Південна Осетія
Особи без громадянства

Бразилія

Документи, необхідні для отримання візи після прибуття

  1. Закордонний паспорт (чинний на момент виїзду з Домініканської Республіки).
  2. Туристичний ваучер.

Для в'їзду в країну необхідний діючий закордонний паспорт.

Туристам-власникам діючих віз США, Канади, країн Шенгенської угоди, Великобританії, незалежно від їх громадянства, в'їзд в Домініканську Республіку здійснюється також за туристичною картці, яка оформлюється після прибуття.

Паспорт повинен бути дійсний на момент виїзду з Домініканської Республіки.

Продовжений паспорти громадян України дійсні для в'їзду в Домініканську Республіку.

Оформлення візи в Консульстві Домініканської Республіки в Москві

Увага!
Всі документи повинні бути  іспанською мовою або з перекладом на іспанську мову. Переклади повинні бути виконані в бюро перекладів і завірені підписом перекладача (нотаріально завіряти не потрібно).

Перелік документів:

  1. Закордонний паспорт (паспорт повинен бути дійсний не менше 6 місяців).
  2. Анкета, заповнена на комп'ютері іспанською мовою з підписом туриста в кінці анкети (заповнені вручну не приймаються). Анкета на 1 аркуші, двосторонній друк.
  3. 1 кольорова фотографія на білому тлі 4х5 см.
  4. Довідка з місця роботи із зазначенням посади, заробітної плати (зазначеної в доларовому еквіваленті) і реквізитів фірми. Довідка повинна бути  іспанською мовою або з перекладом на іспанську мову, завіреним в бюро перекладів.
  5. Для студентів - довідка з місця навчання, для пенсіонерів - ксерокопія пенсійного посвідчення. Довідка з місця навчання та пенсійне свідоцтво повинні бути  іспанською мовою або з перекладом на іспанську мову, завіреним в бюро перекладів.
  6. Для неповнолітніх дітей - ксерокопія свідоцтва про народження, спонсорську заяву і довідка з роботи спонсора. Якщо діти їдуть без батьків (опікунів), необхідно надати копію згоди на виїзд дитини від батьків. Документи повинні бути на іспанською мовою або з перекладом на іспанську мову, завіреним в бюро перекладів.
  7. Для подружжя необхідна ксерокопія свідоцтва про шлюб. Документи повинні бути з перекладом на іспанську мову, завіреним в бюро перекладів.
  8. Обов'язково надання додаткових фінансових гарантії на суму не менше 1000 $ на кожного туриста: виписка з рахунку з банку (необхідно вказати еквівалент в доларах США, виписка повинна бути  іспанською мовою або з перекладом на іспанську мову, завіреним в бюро перекладів) або ксерокопія тревел- чеків.Увага: виписки по кредитних картах не приймаються.
  9. Для іноземних громадян, які проживають і працюють на території РФ, необхідна реєстрація або посвідку на проживання. Документи повинні бути з перекладом на іспанську мову, завіреним бюро перекладів.
  10. Ксерокопія заповнених сторінок закордонного паспорта (строго 2 розвороту на одну сторінку).
  11. Туристичний ваучер.
  12. Опис документів на візу в Домініканську Республіку.

Терміни і вартість оформлення візи

Термін оформлення візи 12 робочих днів, не рахуючи дня здачі документів і дня вильоту. Документи здаються в консульство на розгляд. У зв'язку з цим прохання подавати документи на візу заздалегідь.

Вартість візи - 150 $

Увага! Документи на візу приймаються тільки в повному комплекті при наявності повної оплати за тур.

В останній день подачі документів на візу документи необхідно здавати в офіс в газетному пров. до 15:00.

Інформація про Посольство Домініканської Республіки в Москві

Адреса консульського відділу:

Москва, Садова-Кудринска вул., 25, БЦ, пов. 4

Приймальні дні: понеділок-п'ятниця з 11 до 15 год.

Телефон: (495) 415-25-96

Факс: (495) 415-36-01


Інформація про Посольство Домініканської Республіки в Німеччині

Адреса консульського відділу: Франкфурт-на-Майні

Телефон: +496974387781

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK