Віза

Оформлення візи в Андорру

Власникам біометричного паспорту для поїздок за кордон- віза не потрібна.

Власникам біометричного паспорту див. п  6 (Фінансове забезпечення).

Власникам звичайного паспорту для виїзду за кордон:

Увага! Візи оформляються для Туристів за умови придбання туристичного продукту (туру) Компанії Тез Тур в дану візову країну.

Андорра не має власного аеропорту і має відкриті кордони з Іспанією і Францією, через які і здійснюється в'їзд на територію держави.

Для в'їзду в Андорру необхідно мати шенгенську візу (2-кратну або мульти). Туроператором TEZ TOUR для в'їзду в Андорру оформляється дворазова віза через консульство Іспанії в Києві.

Увага! Консульський відділ посольства Іспанії в Україні не буде працювати в наступні дати: 02.01.2019, 06.01.2019, 09.01.2019, 08.03.2019, 13-14.04.2019, 17.04.2019, 01-02.05.2019, 28.06.2019, 24.08 .2019, 12.10.2019, 06.12.2019, 25.12.2019.

  Увага! Крайній термін подачі документів у візовий відділ м.Києва для оформлення візи в Іспанію - за 7 робочих днів до заїзду в готель. Ці терміни є актуальними ТІЛЬКИ при вильоті туристів з Києва.

При вильоті туристів з інших міст (регіонів) необхідно додавати до крайніх термінів мінімум 2 робочих дня для пересилання документів кур'єрською поштою. Подача документів в посольство Іспанії відбувається в робочі дні: понеділок, середа і п'ятниця!

Просимо Вас враховувати це при передачі документів до візового відділу !!!

Оформлення туристичної візи для відвідин Іспанії

Для в'їзду в Іспанію громадяни України повинні мати закордонний паспорт, а також візу, яка видається візовим центром консульства королівства Іспанії в Україні.

УВАГА! Документи для оформлення візи подаються в консульство тільки при наявності 100% оплати за тур, а також одночасно на всіх туристів, що їдуть разом.

 

УВАГА! Документи для оформлення візи рекомендуємо передавати не раніше, ніж за 90 днів до початку туру.

 

Всі питання по умовам та вимогам оформлення віз можна надсилати на e-mail: visa@teztour.com.ua

Шановні колеги, при бронюванні турів в Іспанію обов'язково вносите в заявку ВСЕ Паспортні дані туристів, а саме:

• прізвище, ім'я, дату народження туриста;

• серію і номер паспорта, терміни його дії, ким виданий;

• громадянство.

Документи для оформлення візи в візовому центрі консульства королівства Іспанії в Україні необхідно передавати в візовий відділ, який знаходиться за адресою:

03150 г. Киев, ул. Червоноармійська 63, офіс 2 (Карта місцезнаходження)

Увага! Документи для оформлення візи приймаються тільки в повному комплекті, підготовленому відповідно до списку необхідних документів і розкладеному по кожному туристу окремо!

 

Список необхідних документів

1. Анкета туриста № 1

ВАЖЛИВО! Заповнюється на кожного туриста, включаючи дітей будь-якого віку, і підписується кожним туристом ОСОБИСТО.

• в анкеті туриста обов'язково заповнюються всі пункти анкети;

• анкета повинна бути заповнена розбірливим почерком або набрана на комп'ютері.

2. Анкета туриста № 2 (Подається в Консульство!) NEW !!! заповнюється он-лайн в особистому кабінеті агентства.

 

Робота по створенню / редагування анкети проводиться на окремій сторінці, перехід на яку здійснюється по посиланню "Анкета" (знаходиться в розділі "Віза" блоку "Туристи" туристичної заявки).

 

Анкета заповнюється на кожного туриста, якому необхідна віза (в т.ч. для інфантів).

 

Увага!!! Анкета запоняется тільки англійською мовою !!!

 

Необхідно враховувати, що невідповідність даних в закордонному паспорті і даних, внесених Вами в онлайн-анкету, може привести до відмови у видачі візи або помилку в отриманої візою.

Заповнені агентством анкети НЕ проходять повторної перевірки, і агентство несе відповідальність у разі надання невірних даних.

Звертаємо Вашу увагу на те, що внесені при створенні заявки паспортні дані туристів автоматично інтегруються в анкету, яка подається в Посольства Іспанії, інші пункти анкети заповнюються в он-лайні самостійно агентством.

Неправильно заповнена анкета (описки, помилки, недостовірна інформація, не повністю заповнена анкета, без 2-х підписів туриста в анкеті тощо) може призвести до відмови у видачі візи!!!

Анкету необхідно роздруковувати на 2-х аркушах, з двох сторін.

ВАЖЛИВО! Кожна анкета підписується туристом ОСОБИСТО, в двох місцях:

 

на 3-й сторінці в розділі 37 і на 4-й сторінці в нижній правій частині анкети:

 

- чарунки з текстом "Signature (for minors, signature of parental authority / legal guardian)

 

Для неповнолітніх дітей анкета ТАКОЖ необхідна, і вона підписується або батьком, в чий паспорт вписана дитина, або одним з батьків, у супроводі якого дитина буде в поїздці.

 

ДІТИ ДО 18 РОКІВ САМОСТІЙНО НЕ розписувати в анкеті !!!

Шановні колеги!!!

З 25.03.2013 прийом документів до візового відділу для відкриття візи в Іспанію буде здійснюватися тільки із заповненою в он-лайні анкетою, роздрукованої і підписаної туристом особисто.

Без заповненої та підписаної анкети документи не будуть прийматися в работу !!!

Інструкція по он-лайн заповнення анкети

Зразок заповнення анкети в Іспанію (дорослий)

Зразок заповнення анкети в Іспанію (дитина)

1. УВАГА !!! NEW !!! Письмова угода Подається в Консульство!

ВАЖЛИВО! Згода заповнюється і підписується кожним туристом ОСОБИСТО. Для неповнолітніх дітей згода ТАКОЖ необхідно, і воно заповнюється і підписується або батьком, в чий паспорт вписана дитина, або одним з батьків, у супроводі якого дитина буде в поїздці.

2. Перелік документів для оформлення візи в Києві

Перед відправкою пакету документів до візового відділу ще раз уважно перевірити всі надані документи і їх відповідність вимогам. Якщо якихось документів не вистачає або вони не належним чином оформлені &? не відправляйте їх. Звертаємо Вашу увагу на те, що неповні пакети документів будуть повертатися Вам назад. Доопрацювання документів займає певний час, і це може привести до несвоєчасної підготовки документів для подачі в консульство і, отже, неможливість виконання Вами договірних зобов'язань перед туристами.

3. Опис переданих документів

Увага!!! При відправці документів у візовий відділ, разом з документами необхідно передавати опис переданих документів (паспорта, дозволу на виїзд дитини, пенсійні посвідчення, свідоцтва про смерть і т.д.)

Вимоги до документів

ВАЖЛИВО! Всі документи, які подаються з анкетою на отримання візи повинні бути перекладені на іспанську або англійську мову крім копій паспортів, підтвердження бронювання квитків, банківської інформації та страхового полісу.

УВАГА! НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ В РОБОТУ:

• продовжений паспорта. Європейський Союз не приймає паспорта з терміном дії понад 10 років.

• документи, в яких є порушення візового режиму, при поїздках в країни Шенгенської угоди.

1. Закордонний паспорт (без обкладинок) + копії всіх сторінок (з 2 розвороту на кожну сторону листа формату А4):

• паспорт, діючий більше 90 днів після закінчення планованої поїздки;

• паспорт не повинен: бути пошкоджений, порваний, забруднений, мати сторонні записи, відмітки та ін .;

• всі виправлення в паспорті повинні бути завірені печаткою зробив їх установи або ВВІРу;

• паспорт повинен мати мінімум 2 чисті сторінки для наклеювання візи;

• в паспорті ОБОВ'ЯЗКОВО повинна бути підпис власника;

• при наявності вписаних в паспорт одного з батьків дітей - повинні бути вклеєні фотографії дітей з 5 років, і, додатково на КОЖНОГО дитини, в паспорті повинно бути 2 чисті сторінки для наклеювання візи.

ВАЖЛИВО! Якщо на момент подачі документів дитині виповнилося 16 років, у нього повинен бути свій проїзний документ!

2. ОДНА фотографія:

Вимоги до фотографій

• фотографія повинна бути кольорова, виконана СУВОРО на білому тлі, форматом 3,5 х 4,5 см;

• фотографія повинна бути зроблена не раніше 6 місяців до дати подачі документів у візовий відділ, і мати максимальну схожість з її власником;

• особа на фотографії повинно займати 70-80% площі фотографії;

• зображення повинно бути чітким і ясним.

3. Копія внутрішнього паспорта:

• копії всіх сторінок (з 2 копії розворотів на кожну сторону листа формату А4).

4. Копія свідоцтва про шлюб / розлучення, смерть чоловіка / дружини (з перекладом на іспанську або англійську мову).

5. Довідка з місця роботи:

Довідка надається на фірмовому бланку з зазначенням актуальних адреси і телефонів установи / роботодавця, який видав довідку. У тексті довідки повинна бути наступна інформація:

• повна назва установи / роботодавця; особисті дані співробітника, якому видається довідка; термін його роботи в (у) установі / роботодавця; займана посада, щомісячний оклад;

• в довідці обов'язково вказати, що за цим співробітником, на період його поїздки в Іспанію, зберігається робоче місце і щомісячний оклад;

• довідка повинна бути підписана керівником організації і головним бухгалтером або начальником відділу кадрів;

• Директор і головний бухгалтер не можуть підписувати довідку самі собі, - в такому разі довідку підписує їх заступник.

Прохання перед відправкою документів у візовий відділ перевіряти достовірність телефонів та інформації, зазначених в довідці з місця роботи.

Довідка перекладається на іспанську або англійську мову. Переклади повинні бути зроблені особою, яка володіє іспанською або англійською мовою, так як неправильні або неточні переклади можуть привести до непорозуміння або відмови у видачі візи. Засвідчення перекладу нотаріусом не потрібно.

6. Фінансове забезпечення:

можна підтвердити, надавши наступні документи:

• рух по банківському рахунку (з інформацією про кожну банківську операцію мінімум за останні 3 місяці), із зазначенням прізвища та імені туриста, доступного залишку за цим рахунком, з мокрою печаткою або штампом банку! Ця виписка роздруковується нема на фірмовому бланку банку;

або

• копія кредитної картки (лицьового боку, на якій зазначено прізвище та ім'я) з чеком (оригінал) з банкомату, на якому вказаний баланс за рахунком,

або

• копії дорожніх чеків (travel cheques) і копія квитанції про їх купівлю,

або

• квитанція про покупку євро (із зазначенням у квитанції Прізвища туриста, і обов'язково повинна стояти мокра печатка або штамп банку).

Сума всіх грошових коштів по наданих документів повинна бути не менше 561,60 Євро. Ця сума прийнятна для тривалості туру від 1 до 9 днів включно на КОЖНОГО туриста.

Наприклад: їде сім'я 2 дор. і 1 дитина на 8 днів. Сума повинна бути не менше: 561,60 Євро * 3 людини = 1684,80 Євро. Якщо ця сім'я їде на 12 днів, то сума залишку розраховується так: (561,60 Євро на 9 днів + 3 дні * 62,40 Євро) * 3 людини = 2246,40 Євро.

7. Документи, що підтверджують стабільність фінансового становища:

Копії документів, що підтверджують володіння нерухомістю, земельними ділянками, транспортними засобами і т.д. (З перекладом на іспанську або англійську мову).

8. Підтвердження фінансування поїздки (спонсорство):

Якщо поїздку туриста оплачує інша особа, необхідно надати спонсорський лист, яке приймається в рукописній формі із зазначенням особистих даних особи, що оплачує поїздку (з перекладом на іспанську або англійську мову).

До заяви про фінансування слід додати довідку з місця роботи особи, що оплачує поїздку (з перекладом на іспанську або англійську мову) і його фінансове забезпечення.

Якщо особа, яка оплачує поїздку туриста, не їде в тур, то цей лист має бути нотаріально завірене у нотаріуса і переведено на іспанську або англійську мову.

До заяви про фінансування слід додати довідку з місця роботи особи, що оплачує поїздку (з перекладом на іспанську або англійську мову) і його фінансове забезпечення.

9. Консульський збір:

Вартість оформлення туристичної візи для громадян України, а також для громадян Росії, Сербії, Чорногорії, Боснії і Герцеговини, Македонії, Молдови та Албанії мають посвідку на проживання в Україні становить 65 євро.

 

 

Громадяни України

Громадяни Росії, Сербії, Чорногорії, Боснії і Герцеговини, Македонії, Молдови та Албанії які мають посвідку на проживання в Україні

Громадяни інших країн

Дорослі

65 €

65 €

90 €

Діти

До 6 років

безкоштовно

Від 6 до 16 років, вписані в паспорт одного з батьків

безкоштовно

(Якщо в цьому паспорті у батьків є ДІЮЧА віза - 25 €)

40 €

65 €

Від 6 до 18 років зі своїм проїзним документом

25 €

65 €

90 €

Пенсіонери

25 €

(При наданні ОРИГІНАЛУ пенсійного посвідчення або довідки з пенсійного фонду про нарахування пенсії)

65 €

(При відсутності ОРИГІНАЛУ пенсійного посвідчення або довідки з пенсійного фонду про нарахування пенсії)

65 €

90 €

1)      Сума консульського збору для громадян інших країн встановлюється індивідуально під запит.

2)     Пенсіонери звільняються від сплати консульського збору тільки якщо це громадяни України з українським пенсійним посвідченням і тільки непрацюючі, тобто ті, хто не надає довідку з місця роботи.

3)      Непрацюючі туристи віком ДО 21 року, при наданні нотаріального заяви від батьків, що вони постійно (не тільки на час поїздки!) Знаходяться НА ПОВНОМУ ФІНАНСОВОМУ ЗАБЕЗПЕЧЕННІ (виділена фраза обов'язкове в заяві !!!) батьків (з перекладом на англійську або іспанську мова), звільняються від сплати консульського збору.

4)     Оплата здійснюється в гривнях за комерційним курсом компанії.

5)     Консульський збір не повертається у разі відмови у видачі візи.

6)     Вартість візи включає в себе: сервісний збір, консульський збір і послуги з оформлення візи.

 

 

10. Консульство має право запросити туриста на особисту співбесіду в процесі розгляду його документів, або зажадати підтвердження його повернення з поїздки. У таких випадках над візою в паспорті туриста ставиться печатка консульства Іспанії «Підтвердження повернення (15 днів)».

Увага!!! З 19.02.2013 року на паспорти, які необхідно надати в консульство Іспанії протягом 15 днів після закінчення поїздки, буде наклеєна спеціальна наклейка, на якій буде написано вимога про надання паспорта на показ.

 

Такі паспорти, після повернення туристів з поїздки, протягом 15 днів необхідно передати до візового відділу компанії «Тез Тур». В термін до 7 днів вони будуть відзначені і зареєстровані в консульстві Іспанії, і передані до відділу видачі документів компанії «Тез Тур».

Щоб уникнути непорозумінь в питаннях підтвердження повернення туристів з Іспанії, рекомендуємо туристам контролювати наявність в паспорті штампу про виїзд з країни, а також зберігати посадкові талони на зворотний рейс з Іспанії в Україну.

 

Консульство Королівства Іспанія в Києві:

м.Київ, вулиця Іллінська, 22/13-Д

Тел: +38 044 501 06 00 приймальня

 

Посольство України в Королівстві Іспанія

Ronda de la Abubilla, 52

28043 Mаdrid

тел. 91 748 93 60

факс 91 388 71 78

Консульський відділ: тел. 91 748 93 78 (79, 80, 83)

 факс 91 759 03 28

 

Перетягніть прапор в потрібну точку на карті
OK
На календарі можна вибрати будь-який період вильоту не обмежуючись ± 3 днями, для цього достатньо перейти на вкладку "Період вильоту"
OK